Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Κ. Χατζηδάκης: Κεντρικός ομιλητής και εισηγητής του ψηφίσματος του ΕΛΚ για την ανταγωνιστικότητα

Κεντρικός ομιλητής στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή επαναβιομηχάνιση και εισηγητής του ψηφίσματος του ΕΛΚ για την ανταγωνιστικότητα θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Κωστής Χατζηδάκης, στην Πολιτική Συνέλευση του ΕΛΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Τουλούζη.

Ο Κωστής Χατζηδάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο πάνελ με τίτλο «Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Προοπτικές για την επαναβιομηχάνιση» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν επίσης η ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Λετίτσια Μοράτι, καθώς και ο αντιπρόεδρος της γαλλικής εργοδοτικής οργάνωσης MEDEF, Φαμπρίς Λε Σασέ. Τη συνεδρίαση θα προεδρεύσει η γενική γραμματέας του ΕΛΚ, Ντολόρς Μονσεράτ.

Επίσης, ο Κωστής Χατζηδάκης, με την ιδιότητα του προέδρου της Ομάδας Εργασίας του ΕΛΚ για την Ανταγωνιστικότητα, θα εισηγηθεί στην Πολιτική Συνέλευση  ψήφισμα του ΕΛΚ για την ανταγωνιστικότητα. Το ψήφισμα αποτυπώνει τις προτάσεις της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς για την ενίσχυση της παραγωγικής ισχύος και της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τις εργασίες της Πολιτικής Συνέλευσης θα ανοίξουν ο πρόεδρος του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και η γενική γραμματέας του κόμματος, Ντολόρς Μονσεράτ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος των Γάλλων Ρεπουμπλικανών, Μπρουνό Ρεταγιό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Πρόσφατες Αναρτήσεις

    Κ. Χατζηδάκης: Κεντρικός ομιλητής και εισηγητής του ψηφίσματος του ΕΛΚ για την ανταγωνιστικότητα

    Κεντρικός ομιλητής στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή επαναβιομηχάνιση και εισηγητής του ψηφίσματος του ΕΛΚ για την ανταγωνιστικότητα θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ),

    Περισσότερα

    Κ. Χατζηδάκης: Εμβληματική επένδυση για όλη τη χώρα το data center ΔΕΗ – Amazon στην Κοζάνη

    Η Δυτική Μακεδονία κάνει μια καινούργια αρχή Νέα μεγάλη επένδυση στην πατατοκαλλιέργεια «Η επένδυση που συμφώνησε η ΔΕΗ με τον αμερικανικό κολοσσό Amazon για την κατασκευή data center στην Κοζάνη

    Περισσότερα

    Κ. Χατζηδάκης: Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

    Δεν δίνουμε υποσχέσεις αλλά μιλάμε με έργα   Την άμεση ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης για τον οδικό άξονα Πτολεμαΐδα – Ξινό Νερό προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η δημοπράτηση του

    Περισσότερα
  • Μετάβαση στο περιεχόμενο