Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Συνάντηση με τον Ιταλό υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Sandro Gozi [Δ.Τ. – 26.10.2015]

Τον Ιταλό υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Sandro Gozi, συνάντησε σήμερα στην Αθήνα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Στο γεύμα εργασίας που παρατέθηκε στην ιταλική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Sandro Gozi, έγινε εκτενής ενημέρωση τόσο για την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της, όσο και για τους βασικούς άξονες του συνολικού κυβερνητικού σχεδιασμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των προοπτικών συνανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν επίσης στην ανάγκη ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της δημοκρατικής και κοινωνικής διάστασης της Ευρώπης.

  • Πρόσφατες Αναρτήσεις

    Κ. Χατζηδάκης: 3,8 δισ. δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην προσέρχονται στον διάλογο

    Απαντήσεις σε 7 σημαντικά ερωτήματα Δίνονται στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία για τις πληρωμές προς τους αγρότες για το έτος 2025, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, το Υπουργείο Οικονομικών και τον ΕΛΓΑ.

    Περισσότερα

    ΕΛΚ – Κωστής Χατζηδάκης: Παρεμβάσεις σε 9 τομείς για την ανταγωνιστικότητα

    Ετοιμάζονται οι προτάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υπό την προεδρία του Κωστή Χατζηδάκη   Πρωτοβουλίες σε 9 τομείς για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας προωθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ),

    Περισσότερα
  • Μετάβαση στο περιεχόμενο