Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Συνάντηση με εκπροσώπους της Fosun Group [Δ.Τ. – 22/7/2015]

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, με εκπροσώπους της κινεζικής κοινοπραξίας Fosun Group. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφού ενημέρωσε για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, ανέδειξε τις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζει η χώρα μας, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αναπτυξιακές δυνατότητες μακροχρόνιας απόδοσης.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Fosun Group εξέφρασαν ικανοποίηση για την επενδυτική παρουσία τους στη χώρα μας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα παραμένει βασικός επενδυτικός προορισμός. Παράλληλα, γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να διευρύνουν τις επενδυτικές δραστηριότητες της Fosun Group, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο του τουρισμού και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

  • Πρόσφατες Αναρτήσεις

    Κ. Χατζηδάκης: Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη μάχη με το βαθύ κράτος

    Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εφημερίδα Political και την δημοσιογράφο Έλλη Τριανταφύλλου   «Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση η οποία θα συνεχίσει να κρατά σταθερά το τιμόνι

    Περισσότερα

    Κ. Χατζηδάκης: Μεγάλης οικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας οι ενεργειακές συμφωνίες στις ΗΠΑ

    Ενθάρρυνση επενδύσεων, στήριξη εισοδημάτων και νέες μειώσεις φόρων στη ΔΕΘ   Οι συμφωνίες για την προμήθεια αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου, που υπεγράφησαν χθες στην Ουάσιγκτον, είναι πολύ μεγάλης οικονομικής και

    Περισσότερα
  • Μετάβαση στο περιεχόμενο