Επίσκεψη Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στην Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Αγγελική Αλειφεροπούλου καθώς επίσης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα. Ο κ. Πικραμμένος συνεχάρη και τους δύο ανωτάτους δικαστικούς λειτουργούς και τους ευχήθηκε επιτυχία στο έργο τους.

Ο κ. Αντιπρόεδρος ενημέρωσε την κα Πρόεδρο και τον κ. Εισαγγελέα για τον σημαντικό ρόλο που θα έχει η Δικαιοσύνη στην επιτυχία των στόχων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Επίσης τους ενημέρωσε για την πρόθεση της Κυβέρνησης να προβεί σε μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, οι οποίες όμως θα αποφασιστούν μετά από γόνιμο διάλογο με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και αφού τεθούν υπόψη στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

  • Πρόσφατες Αναρτήσεις

    Κ. Χατζηδάκης: Συνεργασία με ΗΑΕ στην ενέργεια, το εμπόριο, την τεχνητή νοημοσύνη

    Πρόσκληση για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα   Τις σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της Ελλάδας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε μια σειρά από τομείς της οικονομίας, καθώς και

    Περισσότερα

    Κ. Χατζηδάκης: Μακροχρόνια φροντίδα, συντάξεις και δημογραφικό στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

    8+1 πρωτοβουλίες της κυβέρνησης υπέρ των συνταξιούχων από το 2019 «Δεν θέλουμε να λέμε εύκολα λόγια και πολύ περισσότερο δεν θέλουμε να υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Να

    Περισσότερα
  • Μετάβαση στο περιεχόμενο