Επίσκεψη Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στην Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Αγγελική Αλειφεροπούλου καθώς επίσης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα. Ο κ. Πικραμμένος συνεχάρη και τους δύο ανωτάτους δικαστικούς λειτουργούς και τους ευχήθηκε επιτυχία στο έργο τους.

Ο κ. Αντιπρόεδρος ενημέρωσε την κα Πρόεδρο και τον κ. Εισαγγελέα για τον σημαντικό ρόλο που θα έχει η Δικαιοσύνη στην επιτυχία των στόχων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Επίσης τους ενημέρωσε για την πρόθεση της Κυβέρνησης να προβεί σε μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, οι οποίες όμως θα αποφασιστούν μετά από γόνιμο διάλογο με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και αφού τεθούν υπόψη στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

  • Πρόσφατες Αναρτήσεις

    Κ. Χατζηδάκης για εξαγορά HSBC Μάλτας από Credia Bank: Σημαντικά οφέλη για το Δημόσιο και την ελληνική οικονομία

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Η επίσημη ανακοίνωση της Credia Bank για την εξαγορά της HSBC Μάλτας είναι ένα καλό νέο για το τραπεζικό σύστημα,

    Περισσότερα

    Κ. Χατζηδάκης: Καταλύτης για προσέλκυση επενδύσεων το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας και Υποδομών

    Έξι πλεονεκτήματα για τους επενδυτές στην Ελλάδα   Τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα η χώρα μας σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας ανέδειξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας

    Περισσότερα
  • Μετάβαση στο περιεχόμενο